Theorie

Theorie

Wil je gaan rijlessen, is het verstandig om eerst je theoriecertificaat te halen. Daarmee voorkom je halverwege je rijopleiding te moeten stoppen met lessen. Bij rijschool Veerle werk ik met iTheorie, bij een praktijkpakket vanaf 30 uur krijg je een inlogcode GRATIS. Een losse code kan natuurlijk ook mocht je ergens anders lessen en net iets meer willen dan een standaard boek. Een losse code van iTheorie kost bij mij 35,- euro.

De online theorieopleiding van iTheorie bestaat uit een digitaal lesboek welke is ingedeeld volgens 25 CBR categorieën waarbij elk hoofdstuk wordt afgesloten met een interactieve toets. Daarnaast kan je op een unieke manier het leren herkennen van gevaarlijke situaties aan de hand van 100 verschillende animaties voor het oefenen van gevaarherkenning. Na de theorie heb je de beschikking om 50 theorie-examens te kunnen oefenen op dezelfde wijze als bij het officiële CBR examen.

Ook krijg je hulp bij de praktijklessen, want er staan 60 heldere en duidelijke 3-D films aan als ideale voorbereiding op de praktijklessen. Op deze wijze kan iedere klant zich in zijn/haar eigen tempo voorbereiden op het theorieexamen, en mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je zakt dan kan je gratis jouw herhalingscursus activeren. Op deze manier heb je voldoende tijd om je theorieopleiding met succes af te ronden. Meer informatie over de online theoriecursus van iTheorie vindt je op de site van iTheorie.

Hou er wel rekening mee dat een theorie-examen ook een wachttijd heeft en dat je zelf de gelegenheid moet nemen om te studeren. 

De instructrice is altijd bereid om tijdens de lessen antwoord op je eventuele vragen te geven. Je kunt zelf bepalen wanneer je opgaat voor je theorie-examen. Voor het theorie-examen CBR moet je minimaal 16 jaar zijn.

Rijlessen aanvragen of alleen een theoriecode?
Klik hieronder op de knop.