Tarieven

Tarieven

Pakket op maat!

Met deze pakketten kun je een compleet pakket samenstellen, zo kunnen we zorgen dat je niet teveel of te weinig lessen hebt. Om een idee te geven hoe het werkt is als volgt. In de proefles komt naar voren dat je een gemiddelde leerling bent. Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 uur nodig. Een pakket van 10 en een van 30, samen met een examenpakket erbij betaal je dus 2290,-. Wil je geen TussenTijdse toets? Dan doe je een pakket van 10, een van 30 en dan een los examen. Hoe meer je stapelt hoe meer korting. Ook kun je natuurlijk altijd starten met 30 uur, dan kunnen we altijd nog later kijken wat je nog nodig hebt. 🙂 We maken gewoon alles op maat 🙂 Wat en hoe snel je wil is aan jou!

Pakketten

Losse prijzen

* Prijswijzigingen voorbehouden

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Hoe krijg ik het aantal rijlessen omlaag?

Hoeveel rijlessen heb je nodig? Als je een snelle leerling bent, is het mogelijk om je rijbewijs al binnen 32-38 lessen te halen. Een doorsnee leerling heeft gemiddeld 40 tot 47 uur nodig. Ten slotte hebben leerlingen die er wat meer moeite mee hebben soms tot wel 52 uur of meer nodig. Mocht je meer lessen nodig hebben, dan is dat helemaal niets om je voor te schamen. We willen tenslotte beide dat je veilig de weg op gaat en soms heeft dat iets meer tijd nodig. Hoeveel rijlessen je nodig hebt, hangt ook af van de hoeveelheid kennis die je al in huis hebt voordat je aan je rijlessen begint. Het kan helpen om van te voren al je theorie-examen te halen, hierdoor ben je al op de hoogte van de verkeersregels en kun je deze tijdens je rijlessen al direct toepassen.

Hoe krijg je het gemiddeld aantal rijlessen omlaag? Door rekening te houden met een aantal zaken, kun je ervoor zorgen dat je met minder lessen je rijbewijs haalt. Bereid je goed voor op de rijlessen, stel veel vragen aan de rij-instructeur en probeer de adviezen van je rij-instructeur meteen toe te passen tijdens de volgende les. 

Bij mij heb je beschikking over een praktijkboek die je mag lenen van de rijschool. Daar staan alle lessen in die overeen komen met je leskaart. Als je die goed leest, hoef ik minder uit te leggen waardoor je ook minder lessen nodig zult hebben.

 

 

Ook benieuwd hoeveel uur jij nodig zou hebben?? Klik dan op onderstaande knop.