Beginners

Beginners

Voor leerlingen die een gewoon examen willen doen en geen last van faalangst, rijangst of dingen waardoor de rijopleiding waarschijnlijk langer gaat duren zijn de gemiddelde aantal lessen ongeveer 42 uur. Daarvoor zorgen dat de theorie binnen is, dan beginnen met rijlessen en dan ben je ongeveer klaar in 6 maanden. Wil je sneller, dan kan dat maar dat moet van te voren aangegeven zijn. 

Voor de rijopleiding krijg je toegang tot een app waarin je je afspraken kunt zien, je rijles kunt plannen en waarin je je facturen en betalingen kunt bijhouden. Ook kun je bij de rijschool een boek lenen waardoor je de rijles vast van te voren kunt voorbereiden.

In de les zal ik je genoeg gelegenheid geven tot vragen en zal ik een uitleg proberen te vinden die bij je past. Je zult niet de auto verlaten zonder dat je het snapt! Ik hou ervan om uitleg op een zeer beeldende manier uit te leggen en gooi er graag van humor in.

Bij de rijopleiding leer je stap voor stap goed autorijden, naast voertuigbeheersing zal je ook verkeerssituaties en gedrag van je medeweggebruikers bespreken. Als je ongeveer op 2/3de van je rijopleiding bent, kun je een tussentijdse toets gaan doen. Bij filmpjes kun je kijken hoe zo’n examen in z’n werk gaat. Het voordeel van een tussentijdse toets is, dat je een goed beeld krijgt hoe je rijdt en waar je nog aan moet werken. Ook geeft het meer rust voor het echte examen omdat je bij de tussentijdse toets al precies weet hoe een examen gaat. Zeker voor leerlingen met faalangst aan te raden

 

Klik op de knop voor een proefles